Skip to content

Ens agrada el que fem.
Reformar el teu habitatge, construir un hotel, renovar el teu lavabo o la teva cuina.

construccions

construcció interior

Posi el seu projecte d’interior en mans de la nostra empresa, des del primer moment comptés amb tot l’assessorament necessari, començant per l’equip d’arquitectura, passant pel decorador interiorista, el nostre cap de direcció de projectes i obres, fins i tot mobiliari i decoració.

Construcció d’obra nova

Dedicats a la construcció d’obra nova i especialitzats en la realització d’habitatges unifamiliars, reformes d’alt standing i luxe, tot tipus projectes a mida. Comptem amb un equip d’arquitectura amb què treballem en coordinació, gestionem tot el projecte, llicències, permisos, butlletins i cèdules d’habitabilitat.

Serveis d’obra: Obra, Pladur, Fusteria

Ens pots contractar per a qualsevol servei d’obra nova, per això comptem amb diferents equips; Obra, Pladur, Fusteria, Tancaments d’alumini, Paviments i enrajolats, Micro ciment, Pintura, Instal·lacions …

reformes integrals

Projectes de reformes interior a mida

Comptem amb un equip multidisciplinari altament qualificat que s’encarregarà d’estudiar cada projecte exhaustivament.

Reformes integrals d’habitatges, hotels, empreses

Si necessites reformar de manera integral teu habitatge, local, empresa, oficina, nau, etc. ¡Tenim la resposta!

Reformes parcials en pisos: Cuines, banys, salons.

Donem un aire nou a les estades del teu habitatge. Lavabos, cuines, habitacions, salons, departaments, etc. Realitzem reformes parcials d’arreu que necessitis.

Reforma i manteniment d’habitatges, edificis, hotels i empreses

Reforma d’habitatges i manteniment

El nostre servei de manteniment d’habitatges és un servei dedicat a mantenir el seu habitatge en un bon estat, mantenint el seu habitatge en bones condicions aconsegueixes molts beneficis en ella.

Construcció i reforma en Empreses: Oficines, locals i naus.

Si necessites reformar de manera integral local comercial, empresa, oficina, nau, etc. ¡Tenim la resposta! Ens encarregarem de el projecte des del seu inici fins al seu final perquè els nostres clients no s’hagin de preocupar per res.

hotels

Tenim una àmplia experiència en la construcció i reforma d’hotels coordinats amb els exigents planificació d’obra que un hotel requereix i aportat servei de gran valor pels acabats oferts.

Reformes en complexos esportius

La singularitat i necessitats dels espais esportius el converteixen en un dels àmbits més difícils per a dur a terme una reforma i una nova construcció. En aquests casos la capacitat de gestió i planificació de l’empresa constructora és la clau del nostre èxit.  

Disseny interior i reforma de locals comercials

Grup Nugasol ens definim com l’empresa de la construcció capaç de resoldre projectes més ràpids que ningú, un cop garantit la nostra agenda i equip l’execució comença i acaba per lliurar les claus en mà del seu local comercial.

Tràmits construcció en Ajuntaments

La construcció dels nostres projectes i coordinació amb les persones adequades en els ajuntaments és essencial per a l’eliminació de riscos innecessaris. Comptem amb persones de l’equip dedicades per aquesta gestió essencial amb l’administració i complir amb la burocràcia requerida.

Serveis professionals: Disseny interior, tràmits, arquitectura, enginyeria.

Projectes d’Enginyeria en obres.

Comptem amb equips autònoms especialistes en la seva àrea de treball que redacten el projecte per als tràmits de la llicència que ha de s’exigeix ​​el compliment normativa de protecció, ambiental i accessibilitat.

Dissenyadors d’interiors

Grup Nugasol col·labora i coneix amb professionals de el disseny d’interiors altament capacitats per donar forma a les idees dels nostres clients més exigents.

Projectes d’Arquitectura

Projectem, dissenyem, vam dirigir qualsevol projecte de construcció i manteniment d’edificis, habitatges, locals comercials i hotels de divers tipus. 

Realitzem projectes de reformes a mida amb una gestió eficient i ferma per complir solucionar el problema del nostre client. No dubtis a contactar amb nosaltres, sabem el que fem.